Scroll Top

Wat kost een inbouw vaatwasser?

wat kost een inbouw vaatwasser

De vraag wat kost een inbouw vaatwasser wordt vaak gesteld. Het antwoord hierop is alleen lastig te geven. De prijs van een inbouw vaatwasser is afhankelijk van een aantal factoren, zoals merk, model, afmetingen en functies. Naast de factoren van de vaatwasser zelf spelen ook andere aspecten een rol. De aankoopdatum bijvoorbeeld. Er zijn namelijk bepaalde periodes in het jaar waarin er verschillende vaatwasser aanbiedingen zijn. Ook de kosten voor de inbouw van de vaatwasser kunnen van belang zijn, wanneer je dit niet zelf kunt. 

Wat kost een inbouw vaatwasser in de aanbieding?

Vaatwassers en andere huishoudelijke apparaten komen regelmatig in de aanbieding, zo ook inbouw vaatwassers. Maar wat kost een inbouw vaatwasser in de aanbieding eigenlijk? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk afhankelijk van de soort aanbieding. Een simpele inbouw vaatwasser vind je in de aanbieding voor nog geen € 300,-. Als je zoekende bent naar een inbouw vaatwasser aanbieding is het verstandig om te vergelijken bij meerdere winkels. 

inbouw vaatwasser prijs

Aangenaam geprijsde vaatwassers

De beste inbouw vaatwassers met korting

NAAR DE WINKEL

Kosten voor het inbouwen van een vaatwasser

inbouw vaatwasser montageservice bccNiet iedereen is even handig en kan zelf zijn of haar nieuwe inbouw vaatwasser in de keuken plaatsen. Verschillende winkels bieden tegenwoordig een montageservice aan. Wanneer je gebruik maakt van deze service hoef je de vaatwasser dus niet zelf te plaatsen. Vaak zit hier wel een prijskaartje aan verbonden. De gemiddelde prijs voor het plaatsen van een vaatwasser ligt ergens tussen de € 75,- en € 99,-. Voor dit bedrag wordt de oude machine ook verwijdert uit de keuken, meegenomen en afgevoerd. Soms kun je ook geluk hebben en vind je een vaatwasser aanbieding waarbij de installatie en montage gratis is.

Wat kost een inbouw vaatwasser in een nieuwe keuken? 

Net als bij het kopen van een losse inbouw afwasmachine is de prijs bij het aanschaffen van een nieuwe keuken hetzelfde. De grootste vraag blijft, welke vaatwasser heeft je voorkeur. Het voordeel wanneer je een nieuwe keuken koopt met een vaatwasser is dat er meer ruimte zit in de onderhandeling. De keukenboer kan altijd iets van de marge op de keuken halen en deze als korting toepassen op de vaatwasser. De vraag “wat kost een inbouw vaatwasser” in een nieuwe keuken hangt er dus vanaf hoe sterk jij kunt onderhandelen.  

inbouw vaatwasser prijs

Aangenaam geprijsde vaatwassers

De beste inbouw vaatwassers met korting

NAAR DE WINKEL

Een opmerking achterlaten

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.