Scroll Top

smalle vaatwasser

Vaatwassers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, merken en maten. Voor veel mensen die een nieuwe vaatwasser willen kopen is de maat het belangrijkste. De machine moet natuurlijk wel in de keuken passen. Gelukkig houden keuken en vaatwasser fabrikanten rekening met standaard maatvoeringen. Een populaire maatvoering is bijvoorbeeld voor de inbouw vaatwasser 60 cm. Over het algemeen is dit ook de populairste maat. Wanneer je minder ruimte hebt in je keuken wil je liever een smalle vaatwasser. Smalle vaatwassers beginnen bij 45 cm.

smalle vaatwasser Zanussi ZSLN1211

vrijstaand of inbouw smalle vaatwasser

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur bij het aanschaffen van een nieuwe afwasmachine. De eerste keuze die je moet maken is het type vaatwasser. Je kunt namelijk kiezen voor een vrijstaand of inbouw model. Wanneer de nieuwe smalle vaatwasser je huidige machine moet vervangen is de keuze waarschijnlijk snel gemaakt. Bij het kiezen van een smalle inbouw vaatwasser moet je niet alleen rekening houden met de breedte, maar ook de hoogte en diepte van de machine.

Wanneer een smalle vaatwasser kopen

Het kopen van een smalle vaatwasser is alleen interessant wanneer je niet voldoende ruimte hebt om een groter model te kunnen plaatsen, bijvoorbeeld op een studentenkamer of klein appartement. Een smalle vaatwasser is namelijk niet energiezuinig en is in aanschaf ook niet goedkoper dan een groter model. Een smalle vaatwasser heeft ook maar ruimte voor maximaal 10 couverts en is heeft dus een hoge kostprijs per wasbeurt. Zoek je een goedkope vaatwasser? Check dan of er een vaatwasser aanbieding is.

INBOUW VAATWASSERS 60 cm

Opties en prestaties

Een smalle vaatwasser is klein van formaat en heeft daardoor minder plek voor vieze vaat. Dit betekent niet dat je in hoeft te leveren op de opties en prestaties van een klein model. Ook vaatwassers van 45 cm zitten bomvol mogelijkheden en maken al je vaat net zo schoon als bij een groter model. Ook zijn deze afwasmachines verkrijgbaar van verschillende top merken.

Minder keuze

De meest verkochte vaatwassers hebben een breedte maat van 60 centimeter. Zeker een inbouw vaatwasser 60 cm is erg populair. Dit betekent ook dat je meer keuze hebt wanneer je zou kunnen kiezen voor een groter formaat vaatwasser. Door meer keuze vind je waarschijnlijk een model die beter aansluit bij je wensen.

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.