Scroll Top

Mini vaatwasser zonder wateraansluiting

Wanneer je een kleine keuken hebt is het plaatsen van een vaatwasser niet altijd mogelijk. Of als je woont in een huurwoning zonder vaatwasser mag je niet zomaar een inbouw vaatwasser plaatsen. Gelukkig kun je tegenwoordig uitwijken naar een mooi alternatief, namelijk de mini vaatwasser zonder wateraansluiting. Een compact formaat vaatwasser die je kunt gebruiken zonder zonder water en afvoer aansluiting. Handig wanneer je niet zelf de vaat wilt wassen, maar geen ruimte of mogelijkheid hebt voor een normale vaatwasser. Heb je geen wateraansluiting? Kies dan voor een mini vaatwasser met waterreservoir.

mini vaatwasser zonder wateraansluiting

DEALS
Mini vaatwassers
Bekijk en vergelijk de mini vaatwassers die geen wateraansluiting nodig hebben. Ideaal om te gebruiken in een kleine keuken of kamer.

tafel vaatwasser zonder wateraansluiting

Een mini vaatwasser wordt meestal geplaatst op het aanrecht of op een tafel. Een andere benaming voor een mini vaatwasser zonder wateraansluiting is dan ook een tafel vaatwasser. Een tafel vaatwasser heeft een ingebouwd waterreservoir, waardoor je geen wateraansluiting nodig hebt. De afvoer van het water doe je middels een slang in de gootsteen of in een emmer. Zo kun je de mini afwasmachine werkelijk overal plaatsen. Dit maakt een tafel vaatwasser zonder wateraansluiting niet alleen geschikt voor een kleine keuken, studentenhuis of studio, maar ook voor bijvoorbeeld op de camping.

mini vaatwasser met waterreservoir

Een mini vaatwasser met waterreservoir heeft dus geen wateraansluiting nodig om te kunnen functioneren. In dit type kleine vaatwasser zit een waterreservoir die je eenvoudig kunt bijvullen. De tafel vaatwassers met watertank zijn enorm zuinig en kunnen met weinig water je complete vaat reinigen. De interne waterreservoirs hebben doorgaans een inhoud van zo’n 5 liter. Meer dan voldoende voor een kleine vaatwas beurt. Het bijvullen van een reservoir is erg eenvoudig en kan iedereen doen.

mini vaatwasser met waterreservoir en aansluiting

Hoewel een mini vaatwasser met waterreservoir geen wateraansluiting nodig heeft hebben sommige modellen dit wel. Zo kun je kiezen om de watertank te gebruiken of sluit je de kleine vaatwasser toch aan op een waterkraan. Wanneer je niet de ruimte hebt voor een normale vaatwasser, maar wel de mogelijkheid om hem aan te sluiten op water is dit natuurlijk altijd beter. Je hoeft dan nooit het reservoir bij te vullen. Het formaat van alle mini vaatwassers blijft compact, zowel met of zonder wateraansluiting.

KLeine vaatwasser zonder wateraansluiting met app bediening

Steeds meer mensen vragen om een mini vaatwasser zonder wateraansluiting en dit betekent dat er ook steeds meer modellen op de markt komen. Vaatwasser fabrikanten bedenken steeds meer nieuwe functies die het doen van de vaat nog eenvoudiger maken. Zo zijn er kleine vaatwassers verkrijgbaar die zelfs met een app op je smartphone kunt bedienen. Handig wanneer je een schema wilt instellen of een melding wilt ontvangen wanneer de vaatwasser klaar is met de schoonmaak.

DEALS
Mini vaatwassers
Bekijk en vergelijk de mini vaatwassers die geen wateraansluiting nodig hebben. Ideaal om te gebruiken in een kleine keuken of kamer.

2 couverts

Een tafel vaatwasser zonder wateraansluiting heeft natuurlijk niet de ruimte zoals een normale vaatwasser. In een mini vaatwasser kun je zo’n 2 couverts kwijt. Voldoende dus voor een tweepersoonshuishouden of wanneer je alleen bent. De meeste mini vaatwassers hebben ook een klein aantal programma’s en veelal een spoed programma voor het snel reinigen van je vaat.

Camping vaatwasser

Een mini vaatwasser met waterreservoir wordt niet alleen gebruikt in een kleine keuken. Mensen die veel tijd doorbrengen op de camping zijn ook fan van een tafel vaatwasser. Doordat je weinig nodig hebt om de afwasmachine te gebruiken is een camping vaatwasser meenemen een goed idee. Zo hoef je zelf niet meer af te wassen en kun je meer genieten van je vrije tijd. Wel moet je er altijd voor zorgen dat je het vieze afwaswater opvangt en niet in de natuur laat lopen.

kleine vaatwasser aansluiten

Wanneer je een normale vaatwasser of een smalle vaatwasser koopt moet je deze altijd aansluiten op een kraan. Dit is met een mini vaatwasser met waterreservoir niet nodig. Een kleine vaatwasser aansluiten doe je alleen op het stroom. De afvoer gaat met een slang naar je gootsteen of opvangbak zoals een emmer. Zo kun je een tafel vaatwasser ook altijd weer opruimen na gebruik. Handig wanneer je al weinig ruimte hebt.

Mini vaatwasser aanbieding

Regelmatig is er een vaatwasser aanbieding te vinden, ook wanneer je zoekt naar een tafelmodel. Er zijn niet veel merken die een mini vaatwasser zonder wateraansluiting in hun assortiment hebben. Een van de bekendste merken is Medion. Dit type kleine vaatwasser is dan ook een van de meest verkochte modellen. Op deze website kun je veel mini vaatwassers vinden voor een mooie prijs.

DEALS
Mini vaatwassers
Bekijk en vergelijk de mini vaatwassers die geen wateraansluiting nodig hebben. Ideaal om te gebruiken in een kleine keuken of kamer.

Voordelen mini vaatwasser zonder vaste wateraansluiting

In bepaalde situaties is een mini vaatwasser zonder vaste wateraansluiting ideaal. De meeste mensen die kiezen voor een vaatwasser met waterreservoir hebben niet de mogelijkheid of de ruimte voor een normale vaatwasser. De voordelen van een tafel vaatwasser zonder wateraansluiting zijn dan ook eigenlijk alleen van toepassing. De belangrijkste eigenschap is dan ook dat je niks hoeft te installeren. Je kunt de kleine vaatwasser plaatsen waar je wilt en zelfs meenemen naar bijvoorbeeld de camping. De makkelijkheid waarmee een mini vaatwasser met waterreservoir zijn werk kan doen is eigenlijk het grootste voordeel.

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.