Scroll Top

Whirlpool WKIC 3C26

Whirlpool WKIC 3C26

Wanneer je een groot huishouden hebt wil je graag een vaatwasser die ook al je vieze vaat in een keer schoonmaakt. Dit kan met de Whirlpool WKIC 3C26 vaatwasser. Deze afwasmachine kan tot wel 14 couverts reinigen in een wasbeurt. Met de 8 programma’s die de Whirlpool WKIC 3C26 heeft kun je de vieze vaat wassen hoe jij dit wilt. Zo heeft de vaatwasser een eco programma voor een duurzame reiniging en een nacht functie om de vaat nog stiller te reinigen. Met de 43 db reinigt de afwasmachine al erg stil, maar in de nacht stand is dit nog stiller.

Whirlpool WKIC 3C26

Whirlpool WKIC 3C26

Wanneer je een inbouw vaatwasser koopt is het belangrijk dat je rekening houdt met de afmetingen van de vaatwasser. Je hebt namelijke verschillende breedte maten die erg belangrijk zijn. Zo gaat een inbouw vaatwasser 60 cm nooit passen in een kleinere ruimte in de keuken. De Whirlpool WKIC 3C26 heeft een nis breedte van 60 cm en een nis diepte van 56 cm. De nis hoogte is variable tussen de 82 en 90 cm.

Programma’s

De Whirlpool WKIC 3C26 heeft in totaal 8 programma’s waarmee je de vaat op verschillende manieren glanzend reinigt. De Eco programma’s maken de vaat schoon op een milieubewuste manier. Bij een hele vieze vaat kun je kiezen voor intensief. Voor elk gradatie aan vieze vaat is er een programma beschikbaar, in totaal dus 8 stuks. Dit zijn de aanwezige programma’s: Eco 50, eco, express, voorwas, intensief 65°, silent, availability of short program, rapid.

VOORSPOELEN

Met de WKIC 3C26 hoef je je vieze vaat niet meer voor te spoelen. De nieuwste technologie zorgt er namelijk voor dat ook de meest vieze vaat weer schoon uit de machine gehaald kan worden. De automatische programma’s herkennen hoe vies de vaat is en passen het programma hier op aan. Door je vaat ook niet meer voor te spoelen zul je ook besparen op je waterrekening.

FLEXISPACE

Deel de vaatwasser zelf in en bepaal hoe je de binnenkant wilt gebruiken. Je bent vrij in het indelen van de vaatwasser. Zo kun je de bord-houders inklappen en is de bovenkorf in hoogte verstelbaar. Zo creëer je een extra grote ruimte wanneer nodig. Ook kun je de complete bovenkorf verwijderen, wanneer je extra grote vaat wilt reinigen.

MEER VAATWASSERS

AEG FSE63617P

ATAG DW7114XB

MEER VAATWASSERS BEKIJKEN:

coolblue logo

bcc logo

expert logo

bol logo

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.