Scroll Top

ATAG DW7114XB

ATAG DW7114XB

Een vaatwasser mag tegenwoordig niet meer ontbreken in een keuken. Er zijn verschillende soorten vaatwassers beschikbaar met veel mogelijkheden. De meest verkochte afwasmachine is de inbouw vaatwasser. Dit komt mede doordat de machine volledig is weggewerkt in de keuken. De ATAG DW7114XB is een mooi voorbeeld van een vaatwassers die prachtig weggewerkt kan worden en beschikt over heel veel functies om je vaat glanzend schoon te krijgen. De DW7114XB van ATAG beschikt onder andere over een antibacterieel en eco programma. De vaatwasser uitermate geschikt voor een open keuken, aangezien de machine met 42db erg stil is.

ATAG DW7114XB vaatwasser

POWERZONE

Door de ATAG powerzone wordt je vaat nog beter gereinigd. Deze techniek maakt niet alleen de vaat brandschoon, maar denkt ook nog eens aan het milieu. Alle powerzone vaatwassers van ATAG beschikken over meerdere vaste sproeiers waardoor alle hoekjes in de vaatwasser gereinigd worden. Met een ATAG DW7114XB vaatwasser is voorspoelen echt verleden tijd.

ATAG DW7114XB binnenkant

De ATAG DW7114XB vaatwasser heeft veel opties en is een uitgebreide afwasmachine waarmee je de vaat glanzend schoon zult reinigen. Binnen in de DW7114XB vaatwasser vind je meerdere handige opties. Je kunt de besteklade in hoogte verstellen en zelfs uitnemen. De bovenkorf is ook in hoogte verstelbaar, zelfs wanneer deze gevuld is. De binnenkant is van alle gemakken voorzien en helemaal van deze tijd. Door de ingebouwde LED verlichting is al je vaat goed zichtbaar en is in- en uitruimen kinderspel.

ATAG EasyMatic

De meeste inbouw vaatwassers beschikken over verstelbare korven om extra ruimte te kunnen creëren voor grote pannen bijvoorbeeld. Bij de ATAG DW7114XB gebeurt dit door het EasyMatic systeem. Met het EasyMatic systeem verlaag of verhoog je eenvoudig de korven binnen in de vaatwasser. Door het verstellen van de korven kun je tot 4cm ruimte winnen. Handig voor grote pannen, wijnglazen of juist meerdere kleinere schaaltjes. Deze vaatwasser is voorbereidt op elk type vaat.

ATAG DW7114XB specificaties:

Bij het kopen van een nieuwe vaatwasser is het belangrijk om te weten wat de specificaties zijn en over welke opties de afwasmachine beschikt.

Nis hoogte 82 – 88 cm
Nis breedte 60 cm
Nis diepte 56 – 60 cm
Aantal couverts 14
Maximaal Geluidsniveau 42db
Aantal programma’s 10

coolblue logo

bcc logo

expert logo

bol logo

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.