Scroll Top

AEG FSE63617P

AEG FSE63617P

Vaatwassers zijn tegenwoordig verkrijgbaar van verschillende merken met steeds meer opties en mogelijkheden om de vaat nog beter te reinigen. Zo heeft de AEG FSE63617P inbouw vaatwasser een SatelliteClean sproei-arm waarmee hij echt alle hoeken en randen van de vaat bereikt. Met deze technologie weet je zeker dat alles tot in de puntjes gereinigd zal worden. Dit is niet de enige functie die de AEG FSE63617P aan boord heeft. Zo is de vaatwasser voorzien van een sensor die de vuilgraad meet en hier de waterdosering op aan past.

AEG FSE63617P inbouw vaatwasser

AIRDRY technology

Met de AEG FSE63617P inbouw vaatwasser wordt je vaat glanzend schoon en op een milieubewuste manier gedroogd. De airdry technology van de AEG vaatwasser zorgt namelijk voor een natuurlijke droging. 10 minuten voor het einde van het programma wordt de deur automatisch geopend en zal de vaat natuurlijk gedroogd worden. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt en help je bij elke vaat mee aan een beter milieu.

AEG FSE63617P

Net als bij andere inbouw vaatwassers zijn de nis maten erg belangrijk. Je wilt namelijk dat de nieuwe vaatwasser past in je keuken. Gelukkig hebben de inbouw vaatwassers van tegenwoordig allemaal een “vaste” maat waar ze binnen vallen. De AEG FSE63617P is geschikt voor een nis breedte van 60 cm. De hoogte van de afwasmachine is variable tussen 82 en 90 cm. Dit zijn standaard afmetingen die voor de meeste keukens wel geschikt is. Wel is het verstandig om de vrije ruimte van te voren op te meten.

AEG Quickselect

De AEG FSE63617P zit vol met verfijnde technologie. Zo kun je met QuickSelect een cyclustijd aangeven en met een simpele tik extra behandelingen toevoegen. De slimme technologie binnen deze AEG vaatwasser doet de rest en reinigt al je vaat vlekkeloos. Met de QuickSelect schuiver geef je aan of de vaat snel of energiezuinig gereinigd moet worden. Door het gebruiken van een lang programma wordt er minder water en energie verbruikt. Een intensief programma maakt de vaat super snel schoon.

coolblue logo

bcc logo

expert logo

bol logo

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.