Scroll Top

AEG FSB5360CZ

AEG FSB5360CZ QuickSelect

De AEG FSB5360CZ is een krachtige vaatwasser. Deze inbouw vaatwasser met ruimte voor 13 couverts bevat een aantal leuke innovatieve opties die je vaat vlekkeloos laten blinken. De vaatwasser heeft een touch-control bediening waarbij je heel gemakkelijk de cyclustijd met één schuifbeweging instelt. Hierbij kun je extra opties aanklikken afhankelijk van het progamma. Met 44db is de afwasmachine erg stil.

AEG Quickselect

De AEG FSB5360CZ heeft 7 programma’s en 3 temperatuur keuzes. Door de Ecometer kun je het energie verbruik controleren en desgewenst aanpassen. Quickselect zorgt altijd automatisch voor de optimale instellingen voor elke afwascyclus.

Je kunt kiezen uit 2 extra opties:

  • XtraPower voor een sterk bevuilde vaat
  • GlassCare voor een optimale reiniging en bescherming van delicaat glaswerk

De vaatwasser heeft een startuitstel tot wel 24 uur vanaf de inschakeling. Het erg fijn dat er een resttijd Indicatie zichtbaar is zodat je altijd kunt zien hoe lang de vaatwasser nog bezig is.

AEG AirDry & SatelliteClean

Wanneer de afwascyclus klaar is en de temperatuur is gedaald, gaat de deur van de afwasmachine automatisch open tot 10 cm. Dit zorgt ervoor dat er een natuurlijke luchtstroom de vaat optimaal laat drogen. Hierdoor wordt je hele vaat vlekkeloos schoon en dat gebeurt zonder energieverbruik. Deze innovatieve satellietsproeiarm maakt wel tot drie keer zo goed schoon als de standaard norm. De sproeiarm heeft een dubbel roterende beweging waarbij de sproeihoek voortdurend wordt aangepast. Dit zorgt dat zelfs bij een volle lading iedere hoek goed bereikt wordt door het water voor een stralend schone vaat.

Sensorlogic watersensoren

De gevoelige sensorlogic sensoren meten hoe warm het water in de vaatwasser wordt en daarvan terugstroomt. Dit intelligente systeem kan aan de hand daarvan berekenen wat de noodzakelijke hoeveelheid water en energieverbruik is om extra zuinig te kunnen reinigen. Ook meet de AEG FSB5360CZ de vuilgraad en stemt het waterverbruik daarop af. Er wordt steeds gemeten of het nog nodig is om extra te spoelen om zo zuinig mogelijk te werk te gaan. Zo wordt er geen water onnodig verspild. De watersensoren zijn qua werkingsgraad afhankelijk van het ingestelde programma, de mate van gevoeligheid verschilt daarin.

AEG FSB5360CZ specificaties

De AEG FSB5360CZ is een volledig integreerbare vaatwasser met een nis-hoogte van 82 tot 88 cm hoog. De installatie is erg makkelijk door de speciale schuifscharnieren die zorgen dat de vaatwasser geschikt is voor iedere moderne keuken. Een leuke toevoeging is dat er op de grond wordt geprojecteerd met rood of groen licht. Met de rode kleur weet je dat de vaatwasser nog bezig is met het programma, en groen als het progamma beëindigd is.

coolblue logo

bcc logo

expert logo

bol logo

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.